U wenst uw onderneming te voeren met een professionele receptieservice, continu telefonische bereikbaarheid en in een klantgerichte, professionele ambiance.

Zowel de locatie als de faciliteiten van Business Center Loolaan ontzorgen u op al deze facetten. Zodat u zich kunt concentreren op de zaken waar het écht om draait: continuïteit en groei van uw onderneming. De formele en informele netwerkcontacten met andere gelijkgestemde ondernemers in dit zakencentrum bieden u daarnaast een uitstekende mogelijkheid om elkaar zakelijk te vinden en te versterken.

Huurders van BCL kiezen om deze reden voor BCL. Samenwerken in een ondernemende omgeving en ondersteuning krijgen door mensen die uw propositie kennen en uw waarden hanteren in het klantcontact. Daardoor groeit uw onderneming. Daardoor versterkt uw imago zich.

En als uw onderneming groeit in personeelsleden? Dan zijn we flexibel in het bieden van extra kantoorruimte. Eventueel ook gemeubileerd of voor een beperkt aantal dagen per week.

Benieuwd wat andere ondernemers zeggen over BCL of voor u zouden kunnen betekenen? Op DEZE PAGINA stellen zij zich aan u voor.

Adres: Loolaan 37 | 7314 AB Apeldoorn | Tel: 055-5795555 | E-mail: info@businesscenterloolaan.nl