Over BCL

Business Center Loolaan is een bijzondere kantoorlocatie voor u, als dynamische ondernemer. U merkt het meteen bij uw entree in de royale ontvangstruimte: hier krijgt zaken doen een nieuwe dimensie.
De sfeervolle afwerking van het interieur, de gastvrije receptie, de flexibele werkunits en vergaderruimten met up-to-date faciliteiten dragen bij aan een optimale klantbeleving en een stimulerend ondernemers klimaat.

Dit unieke zakencentrum in Apeldoorn biedt u al kantoorruimte vanaf 13m2 en huurcontracten met variabele looptijden. Bovendien kunt u desgewenst onze extra receptiediensten inschakelen.

En indien nodig gebruik maken van specifieke secretariaatsservice en van onze kwalitatieve cateringfaciliteiten.
Daarmee biedt Business Center Loolaan maatwerkservice aan ondernemers die gericht zijn op business to business, zakelijke dienstverleners, ondernemers in de zorgsector en maatschappelijke diensten.

Ons pand is goed te bereiken vanaf de A1, A50 en het openbaar vervoer.

Ondernemen

Een beter bedrijf, betere klantbeleving en de mogelijkheid om samen te ondernemen. Uw bedrijf wordt beter bij BCL.

Werken

Uw eigen kantoorruimte en tevens gebruik van de algemene spreek- en vergaderruimtes. Bekijk hier welke mogelijkheden we u kunnen bieden.

Vergaderen

Incidenteel vergader- of ontvangstruimte nodig? Bij BCL kunt u per dagdeel vergaderruimte en een vergaderarrangement boeken. Bekijk hier de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

Adres: Loolaan 37 | 7314 AB Apeldoorn | Tel: 055-5795555 | E-mail: info@businesscenterloolaan.nl